top of page

Mariapark EL

Vikten av att anlita en elektriker med utbildning och allmän behörighet

Mariapark EL

Mariapark EL AB är en elfirma i Helsingborg som grundades år 2011. Idag har vi omkring 25 utbildade elektriker och vi är verksamma i hela nordvästra Skåne. Vår storlek gör att det finns både kompetens och kapacitet för att utföra alla sorters elinstallationer i privatbostäder och företagsfastigheter. Marknaden är främst i och omkring Helsingborg men vi har kunder längs hela västkusten. Vi strävar efter att erbjuda fasta priser på våra elinstallationer vilket ger dig som kund en trygghet och en förutsebarhet när det kommer till vår arbetskostnad.

Behörighet

Vi är en behörig elfirma och flera elektriker hos oss innehar allmän behörighet. Samtliga våra elektriker är utbildade och våra lärlingar genomgår ett gediget program innan de anses vara fullfjädrade elektriker. Hos oss kan du få hjälp med allt inom el, från att sätta ny kontakt och byta en taklampa till att byta en elcentral. Vårt motto är:

Proffs på elinstallation – alltid till ett fast pris

Vi gör jobbet rätt

Du ska aldrig anlita en elfirma som saknar allmän behörighet och inte är registrerad hos Elsäkerhetsverket. Det är för din trygghet som kund, men även för den elektriker som ska utföra tjänsten, att se till att den elektriker som ska utföra arbetet hos dig också har den utbildning och erfarenhet som krävs för att installationen ska utföras på ett korrekt och säkert sätt. Konsekvensen för en felaktig installation kan bli ödesdiger. Hos oss är säkerheten av yttersta vikt och vi prioriterar alltid kunder som ringer till oss och har ett akut problem som kräver omedelbar åtgärd.

 

0A704389-F4EB-47BA-95E1-A6F3BEB55430.jpeg

Peter Hansson

Quotation mark

Mycket proffsigt & snyggt arbete med byte av elstammar, säkrings skåp, jordfelsbrytare m m. 

Allt utfört på 3,5 dag.

Adonis Kurti

Quotation mark

Vi är supernöjda med allt de utfört i vår lägenhet. Killarna är otroligt kompetenta, trevliga och får jobbet utfört på nolltid

Maria Eriksson

Quotation mark

Otroligt trevligt kundbemötande, håller vad de lovar och gör ett riktigt bra jobb. Både projektledare och personal ska ha stor eloge!

bottom of page